Verkooppunten

Aan de brouwerijpoort

Rechtstreeks bij de brouwer. Je kan altijd gewoon aanbellen, maar Perron is niet altijd aanwezig ... op afspraak kunt u zeker terecht.
Maak die afspraak eenvoudig per telefoon, e-mail, SMS, WhatsApp, Signal, ...
En in Groot-Lanaken kan Perron vaak ook bezorgen, met de fiets!

Perron heeft geen PIN. Betalingen cash, Payconiq of overmaken op afspraak. Helaas werkt Tikkie enkel met NL bankrekeningen.

Horeca

Taverne De Krieckaert 2.0

Krieckaertlaan 1, 3620 Gellik

Uitbaters Miranda en Daniël weten wat lekker is, en vooral ook wat lokaal is. Want ze schenken Perron Tripel, een paar honderd meter verderop gebrouwen. Lokaler dan hier kan het niet. Perron levert doorgaans op de fiets! Naast dit lekkere bier is er heel veel meer meer te beleven en te proeven in De Krieckaert. Daniël is een geweldige kok, en Miranda is altijd vriendelijk en in voor een grap. Doen! zeker na een wandeling in het prachtige bos, of voor een speciaal feest.

K-Kanne

Statiestraat 43, 3370 Kanne

B&B en heerlijke lunch of drankje. Perron Saison, Tripel en Bruin.

Hoeve+

Kerkstraat 1, 3620 Gellik

Ook bij de Hoeve+ kan je van Perron genieten. Van de fles schenken ze de tripel. Meer info volgt.

Pitstop

Heidestraat 77, 3621 Rekem (Lanaken)

Nieuw! Nog maar net geopend maar voor bierliefhebbers nu al het Walhalla in de ruime omgeving. 40, ja VEERTIG, enkel Limburgse bieren op de kaart. En natuurlijk ook van alles anders lekkers. In een rustige ontspannen sfeer kan je hier genieten. Uniek voor fietsers, maar er is parking genoeg voor iedereen. Als enige Lanaakse brouwerij is Perron Bieren goed vertegenwoordigd op de kaart,met de tripel van het vat.

Ga maar eens genieten daar!

De Galliaar

Kerkstraat 4, 3620 Gellik

In het dorp waar Perron zijn bieren brouwt is het ook te degusteren.

Aan het mooie kerkplein ligt de gezellige bistro De Galliaar. De Galliaar is een bistro voor elk wat wils. Zo is iedereen welkom voor een lekker verfrissend drankje, een snelle hap of een uitgebreid diner.

Melissa en Glenn serveren u de lekkerste bieren en gerechten in een fijne warme sfeer met prachtig terras.

Perron Tripel en Bruin staan op de kaart, naast diverse andere Belgische topbieren. 

Favoriet van de brouwer? Gelliks gras met Perron Tripel!

De Kanaalbar

Kanaaldijkstraat, 3620 Gellik

Een bijzonder fenomeen! Pal aan het Albertkanaal, direct bereikbaar met de fiets (en de auto ook), ligt daar de popupbar van Cindy en Luc.

Een gezellig terras aan het water, met een keur aan enkel lokale bieren. Een oase voor de fietstoerist, maar zoals gezegd is het voor iedereen bereikbaar en is iedereen welkom voor een lounge ervaring in Limburg.

Perron Saison staat deze zomer op de kaart. Heerlijk fris en doordrinkbaar. 100 % hop geteeld in Gellik, en gebrouwen op slechts een paar honderd meter afstand. Meer moet dat niet zijn.

Santé!

cafe frape

Café Frape

Het Bat 7, 6211 EX Maastricht

Cafe Frapé staat bekend als het beste speciaalbier cafe van Maastricht, en terecht. Hier vind je altijd iets bijzonders. Francine en Peter serveren meer dan 100 bieren.

Regelmatig brouwt Perron het Frapeterke voor Frapé. Een IPA type bier met altijd zelfgeteelde hop, het huisbier van Frapé. Daarnaast heeft Frapé bijna altijd andere bieren van Perron op tap of op fles. 

B&B Gellick

Dorpsstraat 85, 3620 Gellik

Een kleinschalige B&B die uitgebaat wordt naar Limburgse gastvrijheid door Mariet en Paul. Zij bouwden de voormalige secretariswoning om tot een superfraaie B&B met 3 kamers. Ze maken ook zelf wijn op het Wijndomein Gellick. Als gast kan je daarvan genieten, en voor hun gasten serveren ze ook de bieren van Perron.
 

Café 't Karrewiel

Kerkstraat 8, 1785 Merchtem

Cafe 't Karrewiel is een gezellige bruine kroeg met een ruime en wisselende bierkaart. Regelmatig fijne muziek. Pal onder de kerk.

De bieren van Perron komen regelmatig terug in het assortiment.

Winkels

De Zoete Oogst

Stationsstraat 33, 3620 Lanaken

De Zoete Oogst, een heerlijke winkel in hartje Lanaken aan de Stationsstraat. Leonidas, koffie, koekjes, en nog veel meer lekkers.

Stefan heeft voor iedereen het perfecte smakelijke cadeau.

En nu ook de bieren van Perron om uit te kiezen.

J.M.C. Drinks

Rijksweg 626 C, 3630 Maasmechelen

Een echt familiebedrijf en een walhalla voor de bierliefhebber. Een enorm aanbod aan voornamelijk Belgische bieren. Gemakkelijk bereikbaar en een ruime parking. Maar ook uw adres voor alle andere dranken.

Drankenhandel Poesen

Schutterijstraat 4, 3740 Waltwilder

Drankenhandel Poesen is dé bierspecialist van Bilzen. U vindt een zeer groot aanbod aan bieren uit België, maar ook van ver daarbuiten.

Het bier van Perron is niet altijd voorradig, maar spring er binnen om zeker te zijn.

Wilt u graag de bieren van Perron verkopen?

perron bieren jasper - 20210506-DSC04548