Waar te koop

Hier begint het genieten van Perron Bieren

Perron in Gellik

In het dorp waar Perron zijn bieren brouwt is het ook te degusteren.

Letterlijk om de hoek, op amper 500 meter, tappen Leny en Dion in Taverne De Krieckaert het heerlijke gerstenat.

In de zomer op het ruime terras aan de bosrand, in de winter gezellig warm bij de open haard. Heerlijk na een stevige wandeling in het bos.

Krieckaert 

Perron in Brasschaat

Het is wel een eindje weg van Gellik. In het Antwerpse Brasschaat aan de Bredabaan staat het Charmehotel 't Klokkenhof. Heel sfeervol, uitermate geschikt voor een weekendje weg in het stad.

Liesbeth en Peter schenken hun Klokkenhof Blonde. Een blond speciaal gebrouwen voor 't Klokkenhof. 

Kaartje Klokkenhof Bier

 

Perron in Hasselt

IMG 7223_1

In Restaurant De Griffie aan de Bampslaan in Hasselt wordt het bier 'Griffier' getapt. Het is een bier speciaal gebrouwen voor het restaurant door Perron, en enkel daar verkrijgbaar.

Het bier is blond, frisdroog en licht bitter. Speciaal is de toevoeging van vers citroengras en verse gemberwortel. Het is een uitermate fris bier, waar de sterrenkok Danny heerlijke gerechtjes bij maakt, en het wordt met een glimlach geserveerd door Ineke.

Aldaar ook verkrijgbaar op 75 cl fles om mee naar huis te nemen.

Cafe Frapé

thumb cafe frapeCafe Frapé staat bekend als het beste speciaalbier cafe van Maastricht, en terecht. Hier vind je altijd iets bijzonders. 

Regelmatig brouwt Perron het Frapeterke voor Frapé. Een IPA type bier met altijd zelfgeteelde hop, het huisbier van Frapé. Daarnaast heeft Frapé bijna altijd andere bieren van Perron op tap of op fles. 

Het Bat 7

6211 EZ Maastricht

En Maastricht heeft een fraai perron op het Vrijthof ...

 

Perron in Zutendaal

Kapelanij

In Zutendaal, in de Kapelanij is het bier van Perron niet direct te drinken, maar het wordt verwerkt in het stoofvlees.

Voor Zutendaal brouwt Perron het Boegetbier, ofwel een bier met als belangrijk ingredient het lokaal geteeld biologisch boekweit. Elk jaar op de derde zondag van septemer wordt het ruimschoots getapt tijdens het gezellige 'Lekker Lokaal' festival.

Zin in eens een stoofvlees anders?

www.kapelanij.be 

Aan de bron

Het bier van Perron is vanzelfsprekend te koop aan de poort van de brouwerij in Gellik in flessen van 33 cl.
De flessen zijn voor u in tiptop conditie bewaard in de koele donkere kelder van de Brouwerij. Bewaar de flessen na thuiskomst direct en steeds koel en donker!

Neem contact op en maak een afspraak om bier te komen uithalen wanneer het u uitkomt. E-mail, SMS, Whatsapp of telefoon.

Additional information