Algemeen nieuws

Algemene nieuwsberichten.

Perron is op dreef

De gistingstanks zitten nog steeds vol, maar wel met nieuwe bieren.

De rijpingskelder heeft nu ook haar maximum bereikt qua volume.

Perron gaat vanaf nu wat gerichter op zoek naar de consument. Zonder uw hulp kan Perron niet verder met brouwen.

Dus wees op uw hoede! U zou zomaar plots een bier van Perron tegen kunnen komen tijdens uw uitstap dit weekend. Mocht dat zo zijn, ga er dan voor, want bij Perron zit u goed!

Kom gerust eens langs in Gellik. De beste kans maakt u op maandag en dinsdag, gewoon door de dag, dan is Perron bijna altijd aanwezig en hij laat u graag zien hoe hij zijn bieren maakt.

Volgende week gaat hij een kleine hoeveelheid Saison en Pacific Jade bottelen. Wees er op tijd bij! Heeft u zich aangemeld? Dan ontvangt u bericht wanneer het zover is.

Eerste afhaling

Het eerste bier is voorgeproefd en afgehaald aan de brouwerij. De trotse eigenaar gaat een aantal vrienden ferm gelukkig maken met al dat lekkers.

eerste afhaling

Perron kijkt vooruit

De brouwerij is nu echt open! Perron kijkt naar de toekomst.

Perron kijkt_vooruitDe eerste flessen zijn al gereserveerd. Schroom niet en kom naar Gellik om uw flessen op te halen. U zult er geen spijt van hebben.

En het zal almaar beter worden. Verbeteren stroomt door Perron's aderen. Elk brouwsel zal beter worden dan het vorige. Beter is voor Perron smaakvoller, prettiger, verfijnder, gevarieerder. Goedkoper of meer winst, dat komt bij Perron niet in. Delicatessen voor een eerlijke prijs, daar gaat Perron voor!

Het nadeel van afhankelijk zijn...

Helaas is Perron afhankelijk van anderen...het inrichten van de brouwerij, het leveren van ketels en gistingstanks...

Het duurt allemaal veel langer dan verwacht.

Gelukkig heeft Perron genoeg te doen aan andere voorbereidingen. Hij zal beter uitgerust beginnen, maar hij zou toch liever de branders eens aansteken.

Het zal wellicht pas begin oktober zijn voordat de eerste bieren gebrouwen kunnen gaan worden.