Taverne De Krieckaert en Perron

KrieckaertEr is goed nieuws uit Gellik! Zeer goed lokaal nieuws …
Eind vorig jaar zijn Leny en Dion met veel enthousiasme aan een nieuw avontuur begonnen. Zij hebben de Taverne De Krieckaert nieuw leven ingeblazen, zij zijn de nieuwe uitbaters.

En nu al met succes, want wat een metamorfose hebben de taverne en het terrein ondergaan! Het gaat daar, als vanouds, weer heel levendig worden deze zomer. Daar kan je van op aan.

Mocht u weer eens een wandeling willen gaan maken, waarom niet in de bossen rondom Gellik? Taverne De Krieckaert is dan een perfecte plaats om op krachten te komen. Als het nat of koud is, dan warm en gezellig binnen, maar als het mooi weer is, dan natuurlijk lekker buiten op het fijne ruime terras.

Sinds vandaag tapt De Krieckaert het bier van Perron. Dat is Gellik in het kwadraat! Perron bier wordt immers op loopafstand van De Krieckaert in Gellik gebrouwen. Wat een mooie samenwerking van Leny, Dion en Jasper.

We starten met de Saison op tap, lekker fris en hoppig. De gebruikte hop is ook nog eens gekweekt in de tuin van de brouwerij in Gellik, dat is extreem klimaatneutraal. U kunt er gerust een tweede van bestellen, brossen of spijbelen is nauwelijks nodig.

Maar houdt ook de Facebook pagina van Taverne De Krieckaert in de gaten, want Perron gaat daar binnenkort ook bieravonden presenteren. Dat worden gezellige avonden … Perron vertelt, U luistert, en tegelijkertijd geniet u van de bieren die Perron bij zijn verhaal heeft uitgekozen. Een smaakvol begeleidend hapje van Leny en Dion zal zeker niet ontbreken.


Hop hop, op naar De Krieckaert. Gellik staat terug op de kr..kaart!