Algemeen nieuws

Algemene nieuwsberichten.

Geschenkverpakking 2018

IMG 8898IMG 8897
Op zoek naar een geschenkverpakking voor de echte bierliefhebber? 

Perron heeft er twee samengesteld. Je mag zelf kiezen welke van de beschikbare bieren er in zittten. Momenteel zijn dat Saison, Blond, Tripel en Bokbier.

De zwarte verpakking bevat 4 flessen 33 cl, en daarbij een fraai 33 cl Perron Bieren glas. Prijs is € 16,50.
Het pakket met houtnerf bestaat uit 6 flessen 33 cl. Prijs is € 15.
Beide pakketten bevatten daarnaast een informatieve beschrijving over Perron Bieren. 

Over de bieren:
Saison is een verfrissend hoppig blond bier met voornamelijk zelfgeteelde hop, 6,6 % vol. 
Blond is een bier in Belgische Abdijbierstijl. Vol van smaak en licht fruitig. 6 % vol. Belgische hop.
De blonde Tripel heeft 8,5 % vol. Belgische hop. Voor de echte genieter.
Bokbier is een donker ondergistend bier, zoals dat door bijna alle Nederlandse brouwerijen vanaf oktober wordt verkocht. Smaken van lichtbittere karamel en mout. Een najaarsbier. 

Klokkenhof Blonde

Kaartje Klokkenhof Bier

Prachtig gelegen aan de noordzijde van Brasschaat, niet ver van de snelweg, doch in het hart van de Noorderkempen ontvangt het team van ’t Klokkenhof u graag in haar gezellig charmehotel.

En sinds kort kunt u in ’t Klokkenhof genieten van het bier van Perron. Ja het is wat buiten Limburg, maar er zijn roots, en dus is er verbintenis.

Liesbeth en Peter, de uitbaters van ’t Klokkenhof hebben samen met Perron een eigen bier ontwikkeld. We noemen het Klokkenhof Blonde.

En we zijn er samen trots op. Het is een Blond bier in abdijbierstijl, met een zeer rijke smaak, maar met slechts een percentage van 6 % vol.

In Brasschaat, aan de Bredabaan 950, vind u uw favoriete bier, na een dagje Antwerpen, tijdens een heerlijke maaltijd of vlak voor uw fijnste bed om in te slapen. Geniet er maar van, het is u gegund!

Belgische hop

logo belgische_hop

Perron gebruikt al veelvuldig zelfgeteelde hop. Die hop komt natuurlijk uit Belgie.

Maar er is ook Belgische Hop met een oorspongscertificaat. Nadat een brouwer aan wat formaliteiten heeft voldaan, en bovendien meer dan 50 % van die hop gebruikt, dan mag hij een fraai logo op zijn etiket plakken.

Voor een aantal bieren gaat Perron dit ook doen. Daarmee helpen we de Belgische hopteelt overeind te blijven. En, ook niet onbelangrijk, koop je bier met dit logo, dan weet je dat een deel van je euro in Belgie blijft.

 

Klik op het logo om meer te lezen over Belgische Hop.

Zondag 24 september = Lekker Lokaal, Zutendaal

2017-lekker-lokaal-webbanner-630x280

Op zondag 24 september vindt de vijfde editie van Lekker Lokaal plaats. Dit ecocultureel evenement is een vaste waarde en trekt elk jaar opnieuw meer dan 2.000 bezoekers. Tijdens dit evenement staan ecologie, duurzame landbouw, eerlijke handel, biologische voeding, streekproducten, oude ambachten en gebruiken centraal.

Perron zal het bier verzorgen tijdens dit evenement. Zoals elk jaar is dat onder andere weer het blonde festivalbier 'Boegetbier'. Gebrouwen met boekweit geteeld door Frans Beckers en hop uit  de hoptuin van Perron zelf.

Dit jaar krijgt het Boegetbier een zusje: Boegetbier Ambrée. Dat moet u natuurlijk proeven.

Perron neemt ook nog een paar andere biersoorten mee. Er is voor ieder wat wils.

Meer info over dit fijne evenement vind je hier: http://www.zutendaal.be/mod_news/lekker-lokaal-1/