Opmerkelijk nieuws van Perron

Streekbierfestival Diest 2016

Ja, het is weer zover, het geweldig gezellige festival in Diest. Aanstaande zondag van 13:30 tot 19:00 op de grote markt.

Perron staat zoals gebruikelijk weer samen met collega Jef van 't Hofbrouwerijke in een tent. Nadat wij onze jaarlijkse heerlijke lunch op de Markt hebben genoten ... Jef zijn Bouillabaise en Jasper de Steak Tartare ... staan wij klaar voor u om van onze bieren te genieten.

De mooie Markt is weer omgetoverd tot bierfeest. We hopen allemaal dat het dit jaar eens niet regent. Maar wees gerust, mocht het spetteren, ga dan niet weg, wat het feest gaat door. Elk jaar weer hebben we de regen getrotseerd. Stap gewoon binnen in onze tent, doe of je thuis bent (maar hou je handen thuis, nou ja, aan je glas).

Perron neemt twee bieren mee. Beide Blond. Het is Belgie tegen Amerika. Op hopgebied dan. Twee keer hetzelfde bier, maar 1x met in Belgie geteelde en 1x in Amerika geteelde hoppen. Proeven dus beide bieren en bepaal voor jezelf wat je ervan vindt. Welk land heeft de beste hop?

Tot zondag!

Additional information